Toutouh scorede hattrick, da AGF moste Brabrand

Youssef Toutouh scorede tre af målene, da AGF onsdag eftermiddag besejrede 2. divisionsklubben Brabrand med hele 7-1 i en træningskamp på Fredensvang.

Onsdag ventede årets tredje træningskamp for AGF, da de på Fredensvang fik besøg af Brabrand IF, der til dagligt spiller i 2. division.

Aarhusianerne tabte den første træningskamp med 2-3 til OB, men vandt nummer to med 4-2 over FC Nordsjælland, og onsdag eftermiddag var der da også godt med mål at varme sig på til de fremmødte på træningsbanerne i Aarhus.

I første halvleg lignede det ellers en rolig affære, og da de to hold gik til pause ved stillingen 0-0, var det derfor også nok de færreste, der havde forestillet sig, at der lå otte scoringer og ventede i kampens anden halvdel.

Cheftræner David Nielsen foretog et par ændringer i anden halvleg, og blandt andre Youssef Toutouh og unge Alexander Ammitzbøll kom derfor på banen.

Det viste sig at være en god idé.

Anden halvleg var nemlig knap startet, før at Ammitzbøll havde bragt AGF på 1-0, og få minutter senere fordoblede Toutouh føringen. Med en halv time igen blev det så også 3-0 på et straffespark af Mustapha Bundu, og et kvarter senere gjorde Toutouh det så også til 4-0.

18-årige Sebastian Hausner gjorde det derefter til 5-0, inden at Alexander Ammitzbøll og Youssef Toutouh kunne lukke halvlegen, som de startede den. De scorede begge, og så var AGF oppe på 7-0.

Brabrand reducerede til 7-1 til sidst, hvilket også blev kampens resultat.

Lørdag rejser AGF på træningslejr til Portugal, hvor der venter tre træningskampe mere. Den første af dem på mandag mod FK Jablonec.

AGF's startopstillinger til henholdsvis første og anden halvleg i testkampen mod Brabrand