2017-10-12 09:29
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Det var kun i de første par dage, at Glen Riddersholms fyring påvirkede AGF'erne, der nu er kommet videre og ifølge Martin Spelmann er klar til at møde Lyngby på mandag.

Glen Riddersholms fyring kom måske ikke som et lyn fra en klar himmel, for skyerne havde rumlet i ugens løb, men de fleste troede nok, at det klarede op, da AGF vandt 5-1 over FC Helsingør den fredag aften for to uger siden. 

Når man har talt med AGF-spillerne siden, har de fleste da også givet udtryk for en vis overraskelse over, at cheftræneren mistede sit job oven på en stor, vigtig sejr. Men hvis man spørger Martin Spelmann, er de kommet over chokket.

Frem mod mandagens kamp mod Lyngby BK fastholder han, at skiftet fra Glen Riddersholm til David Nielsen kun påvirkede spillerne hele i starten.

- Det er længe siden, vi har spillet, og vi kigger alle sammen hen mod Lyngby-kampen. Og som jeg hele tiden har sagt, så har vi en ekstremt stærk trup, der kan overkomme alt - så længe vi står sammen. Og derfor har trænerskiftet heller ikke påvirket os mere end det gjorde i de første par dage. Vi var hurtige til at sige, at vi spillere har et kæmpe ansvar for det, der er sket. Nu må vi arbejde videre og bevise, hvor dygtige fodboldspillere vi er, og hvor godt et hold, vi er, siger Martin Spelmann til Århus Stiftstidende.

Skæbnen vil, at David Nielsens første opgør i spidsen for sin nye klub bliver mod hans gamle. Martin Spelmann mener, at det er en fordel, at deres cheftræner kender den kommende modstander så godt.

Forud for kampen på mandag bliver AGF-legenden og -kamprekordholder John Stampe hyldet ved, at pladsen foran stadion opkaldes efter ham. Derudover vil AGF bære en særlig John Stampe-trøje. 

SENESTE NYT...
OP | NED

SUPERLIGA-VIDEO