• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

AGF-angriber er transferfri: Mange ringer og spørger til ham

AGF-angriber er transferfri: Mange ringer og spørger til ham
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Seks mål i de seneste ni kampe har gjort Martin Pusic til et varmt navn, og nu bestemmer han selv, hvor han vil spille.

Af Kenneth Jensen

Skru tiden et år tilbage.

Angriber Martin Pusic var blevet udlejet fra FC Midtjylland til hollandske Sparta Rotterdam, og den østrigsk-kroatiske angriber var i strålende målform mod slutningen af sæsonen. Pusic var i så god form, at han var med til at redde den hollandske klub fra at rykke ud af ligaen.

Det gjorde Pusic eftertragtet, men han greb ikke de muligheder og de potentielle klubskifter, der opstod i kølvandet på målsuccesen, og i stedet vendte han tilbage til FC Midtjylland, inden han til sidst i transfervinduet landede i FCK på etårig aftale.

Det skifte blev aldrig nogen succes, og på sidstedagen i januars transfervindue skiftede han til AGF. Her har Pusic banket seks mål ind i de sidste ni kampe, og det har gjort ham eftertragtet.

Denne gang er det svært ikke at se Pusic smede, mens jernet er varmt. Han har kontraktudløb om lidt mere end en måned og vælger derfor selv sin kommende arbejdsgiver, uden at den nuværende skal kompenseres. Det bør være lige til denne gang.

- Han skiftede til Århus for at få mere spilletid, det fik han ikke i København, og det er faldet godt ud. Han har lavet mange vigtige mål de sidste to måneder. Alt er gået efter den plan, vi lavede, siger Martin Pusic' agent, Fredrik Risp, til tipsbladet.dk og forklarer:

- Der er en hel del klubber, der har været på stadion og kigge på Martin. Mange ringer også og spørger til ham. De ved jo, at han er en fri spiller til sommer. Vi ser på alle muligheder og holder så mange døre som muligt åbne.

En af de døre, der fortsat er åben, er døren til AGF. Lige nu skal AGF fredag finde ud af, om klubben skal i Europa - det kræver en sejr i Telia Parken over FC København - og derefter søger Pusic-lejren dialog med AGF, hvis der er gengældt interesse.

- Han trives godt i Århus og i klubben, og han skal tage en beslutning, der er bedst for karrieren og familien. Han har været en vigtig del af holdet i AGF, og David Nielsen har betydet meget for, at han er lykkedes. Vi tager gerne en snak med AGF, så må vi se, hvad de vil, siger Fredrik Risp.

Agenten fortæller, at der ikke har været dialog med andre danske klubber i forhold til Martin Pusic, men at der ellers er en bred vifte af interesse for den 30-årige angriber. Blandt andet fra tysk fodbold, hvor Pusic tidligere har vist interesse for at spille.

- Der er interesse fra store dele af verden, blandt andet Asien, Mellemøsten og Tyskland. For hver dag, der går, lukker ligaer rundt omkring, og det gør det også nemmere at se, hvordan det ser ud i forhold til næste sæon. Jeg regner med, at der kan ske noget inden for et par uger. Martin skal på ferie, men efterfølgende må vi se, siger Fredrik Risp.

Martin Pusic er tidligere Superliga-topscorer - det blev han, da han spillede for Esbjerg og FC Midtjylland i sæsonen 2014/2015. Dengang scorede han 17 gange.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

---------------------------

Se SønderjyskE - AaB og Brøndby IF - AC Horsens på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Brøndby IF - AC Horsens

Efter sejre i de første to runder i Superligaen venter nu en helt anden type modstander for Brøndby IF - kan klubben gøre det til alle gode gange tre?

Optakt: AGF - OB

Der venter et traditionsrigt opgør søndag eftermiddag. Kan OB gøre op med sin dårlige AGF-statistik?

Optakt: FC Midtjylland - Randers FC

Midt mellem de to Champions League-playoffkampe skal FC Midtjylland passe sine pligter i Superligaen. Lørdag venter Randers, der har fået en god sæsonstart.