• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga plbold.dk

Transferfri sommer: Chelsea har stadig ikke søgt om at få karantæne udsat

Foto: Getty Images

Chelsea har appelleret om at få transferkarantænen omstødt, men The Blues har fortsat ikke bedt Den Internationale Sportsdomstol om at fryse karantænen, mens appelsagen står på.

Af plbold.dk

Da Chelsea indsendte sin appel til Den Internationale Sportsdomstol for at få omstødt transferkarantænen, kunne klubben i samme ombæring have anmodet om at få karantænen frosset, mens appelsagen stod på.

BBC skrev kort tid efter,  at Chelsea ikke havde gjort brug af denne mulighed. Nu bekræfter The Telegraph, at det stadig ikke er tilfældet.

Derfor er der meget, der tyder på, at Chelsea går en transferfri sommer i møde, medmindre Den Internationale Sportsdomstol frifinder klubben, inden transfervinduet lukker og slukker. Det gør det ved udgangen af august.

Grunden til, at The Blues ikke har benyttet sig af chancen for at fastfryste karantænen, skyldes angiveligt, at klubben frygter at få karantænen forlænget, skulle man tabe appelsagen.

Derfor tyder det på, at man i stedet har valgt at bide i det sure æble og er begyndt at afsone straffen, mens man håber på, at man bliver frikendt af Den Internationale Sportsdomstol.

Superliga

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. ...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.