• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Martin Davidsen

Transferklar Jakob Ankersen: Det er en spændende måned

Danske Jakob Ankersen føler sig klar til et klubskifte.

Af Martin Davidsen

Den tidligere Superliga-profil Jakob Ankersen har i løbet af de seneste år været tilknyttet IFK Göteborg, men nu kan han være på vej mod et nyt klubskifte.

Han har kontraktudløb i den svenske klub om et år, men en transfer i dette transfervindue kan komme på tale.

Læs også: Jakob Ankersen tæt på Elkjærs gamle klub

Det fortæller Jakob Ankersen til tipsbladet.dk.

- Jeg har et år tilbage af min kontrakt, og det forholder jeg mig til. Der kan ske noget i transfervinduet, men som udgangspunkt starter jeg træningen i IFK, og så må vi se, hvad der sker. Der har ikke været noget konkret, men det kan gå hurtigt. Det er mere interessant for mig, når jeg kun har et år tilbage af kontrakten, for det gør måske, at IFK ikke skal have lige så meget for mig, og det kigger klubberne også på. Det er en spændende måned, der venter, siger Jakob Ankersen til tipsbladet.dk. 

- Hvis det rigtige tilbud kommer, er jeg klar til at kigge på det, men jeg skifter ikke klub for enhver pris. Jeg har det fint i IFK og trives i byen, men hvis der kommer noget, er både jeg og IFK klar til at kigge på det. Men der skal noget konkret på bordet, tilføjer han.

Jakob Ankersen lægger ikke skjul på, at han helst vil fortsætte karrieren uden for Danmark.

Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg gerne vil blive i udlandet. Jeg vil gerne prøve et større kulturskifte end at gå fra Danmark til Sverige. Jeg vil gerne stå mere på egne ben, end man gør i Sverige, hvor det minder meget om Danmark og man hurtigt lærer sproget. Men vi må se, hvad der sker. Man skal ikke udelukke noget, men det skal være et godt tilbud, hvis jeg skal tilbage til Superligaen, for jeg vil gerne være i udlandet i mere end to år, siger Jakob Ankersen.

Allrounderen med fortid i Esbjerg kan se tilbage på 2016, hvor han personligt havde et godt i IFK Göteborg. 

- Personligt har det været en ok sæson, for jeg har spillet mange kampe og både scoret mål og lavet oplæg. Klubben havde ambitioner om at komme med i toppen, men det lykkedes ikke, og vi kom heller ikke i Europa League-gruppespillet eller langt i pokalturneringen. Det var ikke helt godkendt i forhold til ambitionerne, men personligt var det udmærket år, siger Ankersen.

Superliga

Mere Superliga

Fokus