• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Transferplanen: Kommer der nye bud på Hobros offensive esser?

Skal der købes spillere, og skal der sælges? Tipsbladet.dk analyserer løbende frem mod vinduets lukning de 14 Superliga-klubbers transferplaner. Her sættes fokus på Hobro IK.

Af Anders Dehn

Hobro har allerede mistet to profiler i Yaw Amankwah og Vito Hammershøy-Mistrati, men omvendt har klubben også hentet flere potentielle profiler ind den anden vej.

Det tyder dog på, at sportschef Jens Hammer Sørensen helt til det sidste kan komme til at tale med sportschefer, der vil købe en af hans spillere. Især tre Hobro-profiler tiltrækker opmærksomhed og har gjort det efterhånden meget længe.

Vi sætter fokus på alle 14 Superliga-holds transferbehov - denne gang er der fokus på Hobro IK.

Sommerens tilgange:
Mads Hvilsom (SønderjyskE)
Brandon Onkony (Kjellerup IF)
Oliver Thychosen (Viborg FF)
Anel Ahmedhodzic (Malmö FF, lejeaftale)
Yosef Samuel (Atlanta United)
Don Deedson Louicius (Kalonji Soccer Academy)

Sommerens afgange:
Danny Olsen (karrierestop)
Yaw Amankwah (Stabæk)
Sebastian Grønning (kontraktudløb)
Vito Hammershøy-Mistrati (Randers FC)
Martin Mikkelsen (kontraktudløb)
Alexander Molberg (kontrakt ophævet)

Kommende kontraktudløb:
Frans Dhia Putros

Her kan der sælges:
Vito Hammershøy-Mistrati og Yaw Amankwah er væk, men der er fortsat bud efter flere spillere. Pål Kirkevold var tidligere på sommeren varm I OB, men fynboerne valgte dog Sander Svendsen og Issam Jebali, så hvis Kirkevold skal videre, bliver det til en anden klub. 

Mere storm har der været omkring Emmanuel Sabbi, som Brøndby IF blandt andre har vist ganske stor interesse for og angiveligt budt på. Med få dage tilbage at agere i, er det absolut fortsat et tema, at Sabbi rykker videre. Dog er offensiven i øjeblikket ude med en brækket næse, hvilket dog ikke burde have afgørende konsekvenser i forhold til et salg. 

Det samme kan siges om Edgar Babayan, som Randers FC har budt på - dog et bud der blev afvist af Hobro som værende alt for lavt. Med Randers' pointfattige start på sæsonen kan det nok ikke udelukkes, at der kan komme endnu et bud fra sportsdirektør Søren Pedersen eller andre.

Her kan der købes:
Det meste oplagte er en erstatning for Hammershøy-Mistrati, der var en profil på den centrale midtbane, og sportschef Jens Hammer Sørensen har tidligere sagt, at Hobro var på jagt efter en erstatning. Det skulle helst være en kreativ central midtbanespiller, der kunne spille bolden frem i banen, lød det.

Derudover kommer klubben kun til at købe, hvis den sælger. Så Sabbi og Babayan-handler kan få gang i indkøbene i den sidste periode af transfervinduet. Det skal dog noteres, at Mads Hvilsom er ude med en skade for resten af efteråret, hvilket må være med i overvejelserne omkring en styrkelse af offensiven.

Nøglepersoner:
Jens Hammer Sørensen, sportschef
Peter Sørensen, cheftræner
Lars Kühnel, bestyrelsesformand

Superliga

Mere Superliga

Fokus