Randers-profil: Ingen sportslig gevinst ved at tage til AGF
2016-01-19 10:41
Foto: Objektiv / Randers FC

Skal der købes spillere, og hvem skal sælges? Tipsbladet.dk analyserer løbende frem mod transfervinduets lukning de 12 Superliga-klubbers transferplaner. Her Randers FC.

De vil helt sikkert forsøge at hente en ny angriber i Randers, men ellers kommer der formentlig ikke den store aktivitet fra den nye sportschef Ole Nielsen. Han har dog også en vigtig opgave i at forlænge kontrakten med nogle af de spillere, som har spillet fast i efteråret.

Tilgang:
Ingen 

Afgang:
Patrick da Silva (Brøndby IF, lejeretur)

Kontraktudløb til sommer:
Jeppe Tverskov – Forsvar/midtbane
Edgar Babayan – Midtbane
Jonas Borring – Midtbane
Kasper Junker – Angreb
Piotr Parzyszek – Angreb

De kan blive solgt:
Jonas Borring, har kun et halvt år tilbage af sin kontrakt med klubben, og det er en af førsteprioriteterne for sportschef Ole Nielsen at forlænge med ham. Kantspillerens seks efterårsmål sikrede ham ikke kun prisen som Efterårets Spiller i Randers FC, men de har også øget interessen fra andre klubber. Både Randers og Borring har indikeret, at man gerne vil forlænge samarbejdet, men spilleren kan allerede nu skrive forhåndskontrakt med andre.

I midterforsvaret har Mads Fenger heller ikke voldsomt lang tid tilbage af sin aftale. Den udløber ved udgangen af 2016, og som en af de bærende kræfter på et godt Randers-hold har der længe været interesse for stopperen. I sommer forhørte OB sig på muligheden for at hente Fenger, ligesom også Groningen og Brøndby har været rygtet som interesserede i profilen. Hvis ikke Randers forlænger aftalen med ham, er det ved at være sidste udkald for at få en ordentlig transfersum.

Sidste sæsons Randers-topscorer, Mikael Ishak, blev også rygtet til Brøndby i sommer, men dengang afviste angriberen selv at have hørt om det. Det må også formodes, at svenskerens værdi er faldet siden dengang efter et ujævnt efterår.

Den sportslige ledelse må også gå og frygte for, hvornår der kommer et bud på målmand Kalle Johnsson. Svenskeren fik Det Gyldne Bur i Tipsbladet i slutningen af december, og han har været sit hold en gedigen forstærkning, siden han kom til Danmark fra NEC Nijmegen for 18 måneder siden. Der skal dog formentlig et stort bud til at lokke Randers til at sælge en af holdets største profiler midt i sæsonen.

LÆS PÅ NÆSTE SIDE, TIL HVILKE POSITIONER RANDERS FC SKAL KØBE

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvor god er Christian Eriksen lige nu?

SUPERLIGA-VIDEO