2016-01-15 12:56
Hobro IK

Skal der købes spillere, og hvem skal sælges? Tipsbladet.dk analyserer løbende frem mod transfervinduets lukning de 12 Superliga-klubbers transferplaner. Her Hobro IK.

Hobro ligger sidst i Superligaen, men det ligner ikke et transfervindue med masser af nye spillere for at afværge en truende nedrykning. I stedet fokuserer man på enkelte garderinger og sætter sin lid til, at det nye trænerteam kan hjælpe klubben væk fra den nedrykningplads, man nu befinder sig på.

Tilgang:
Babajide Ogunbiyi (Viborg FF)
Mathias Schlie (Valur Reykjavik)
Michael Christensen (Start IK)
Hans Henrik Andreasen (Esbjerg fB)

Afgang:
Mikkel Beckmann (Karrierestop)
Rasmus Ingemann (Kontraktudløb)
Adama Tamboura (Kontraktudløb)

Kontraktudløb til sommer:
Jesper Rask – Målmand
Anders Egholm – Forsvar
Christoffer Østergaard – Forsvar
Rune Hastrup – Forsvar
Thomas Hansen – Forsvar
Michael Christensen - Forsvar
Gökcan Kaya – Midtbane
Mathias Bersang – Mitbane
Mathias Schlie – Midtbane
Ruben Nygaard – Midtbane
Tidiane Sane – Midtbane
Rasmus Lynge Christensen – Midtbane/angreb
Morten Beck Andersen – Angreb

De kan blive solgt:

Det er ikke som i sidste sæson, hvor flere Hobro-spillere var oplagte salgsobjekter, og eksempelvis Mads Hvilsom og Emil Berggreen tilspillede sig store udlandsskifter. Få – hvis nogen – af de eksisterende Hobro-spillere har markeret sig så tydeligt som de to.

Den, der kommer tættest på, er Quincy Antipas. Sidste forår var han et godt salgsobjekt for Hobro, efter zimbabweren havde leveret flere kampafgørende præstationer i sæsonen. Angriberen sagde da også selv, at han gerne ville sælges i den kommende sommer, men i stedet forlængede hans sin kontrakt, så den nu løber til 2017. Og med tanke på hans skadeproblemer i efteråret er han næppe nogen varm salgsvare længere. Han ventes dog tilbage i tide til sæsonstarten.

Selvom klubben har mange spillere med kontraktudløb til sommer, som skal sælges nu, hvis Hobro skal have penge for dem, virker det usandsynligt, at man gør det. Det beløb, klubben ville kunne få for eksempelvis målmand Jesper Rask, er næppe det værd målt op mod, hvad man mister af spillemæssig kvalitet.

LÆS PÅ NÆSTE SIDE, TIL HVILKE POSITIONER HOBRO SKAL KØBE

SENESTE NYT...
OP | NED

SUPERLIGA-VIDEO