• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Tre år før kontraktudløb: Lyngby ophæver med offensivspiller

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Lyngby Boldklub og Adnan Mohammad har ophævet kontrakten, som ellers løb til 2022. Parterne forklarer det med personlige årsager.

Af Anders Dehn

Adnan Mohammad er en vigtig del af årsagen til, at Lyngby Boldklub overhovedet befinder sig i Superligaen i dag. Han scorede i playoffkampen mod Vendsyssel FF i foråret, som sikrede de kongeblå en plads i dansk fodbolds fineste selskab.

Nu har parterne dog valgt at ophæve samarbejdet med effekt fra nytår. Mohammad og Lyngby havde ellers en aftale frem til 2022, men personlige årsager gør, at de har stoppet det i utide.

Læs også:Lyngby er tilbage i Superligaen: Sender Vendsyssel ud

- Der er sket nogle ting i Adnans privatliv, som gør, at vi har sat os ned og er blevet enige om at stoppe samarbejdet. Det vigtige nu er, at Adnan får tid og ro, og vi vil gøre vores til at hjælpe Adnan videre. Derfor vi lavet en aftale, som begge parter var enige i var den bedst mulige, siger sportschef Birger Jørgensen i en pressemeddelelse.

- Adnan kom hjem til Lyngby for halvandet år siden med henblik på at blive en offensiv profil og hjælpe holdet. Han var en central del af førsteholdet i sidste sæson, hvor vi som bekendt rykkede op – blandt andet på baggrund af rigtig vigtigt mål af Adnan til 2-2 i Vendsyssel.

Læs også:Overblik: Superligaens kontraktfrie spillere

23-årige Mohammad spillede ungdomsfodbold i Lyngby og FC Nordsjælland, hvor han også debuterede som senior. Efterfølgende tilbragte han et kort ophold i Arendal i Norge, inden han kom til FC Helsingør, da holdet rykkede op i Superligaen.

Han har været i Lyngby siden sommertransfervinduet 2018.

Læs også:Superligaens bedste: Brøndby og FCM deler førstepladsen

Læs også:13 af 14 trænere i Superligaen er danskere: Det er ikke fuldstændigt tilfældigt

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020