• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Trods afskedsblomster: Årets Spiller holder døren på klem for SønderjyskE

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Johan Absalonsen fik søndag blomster for at markere sit forestående kontraktudløb med SønderjyskE, men han kan stadig forlænge kontrakten, siger både han og sportschefen.

Af Anders Dehn

Søndag eftermiddag fik Johan Absalonsen to blomsterbuketter i Hadeslev. Den første fik han, fordi han er blevet kåret til Årets Spiller i SønderjyskE, og den anden fik han - ligesom Pierre Kanstrup, Marin Skender og Nicolaj Madsen - fordi det var klubbens sidste hjemmekamp inden kontraktudløb denne sommer.

Det kan dog være, at Absalonsen skal aflevere afskedsblomsterne tilbage. Det er nemlig ikke helt sikkert, at han forlader SønderjyskE. Selv åbner han døren en smule på klem.

- Den er ikke 100 procent lukket endnu, siger topscoreren ifølge JydskeVestkysten.

Han har ikke lagt skjul på, at han i en alder af 31 stadig drømmer om et udlandseventyr at slutte karrieren af med. Absalonsen har da også gjort sig ganske attraktiv i den seneste tid ved at score fem gange i seks kampe.

SønderjyskE vil vældig gerne beholde Årets Spiller i klubben, men tiden er ved at rinde ud. Sportschef Hans Jørgen Haysen vil gerne vide, hvem kan han regne med i næste sæson. 

- Det er stadig uafklaret, men vi er også kommet derhen, hvor vi snart skal have en afklaring. Det skal vi have inden ferien - om det så bliver det ene eller det andet. Jeg håber, at han bliver, for han har stadig meget i sine støvler, og han præsterer godt for klubben, siger han til lokalavisen.

Der resterer én kamp i sæsonen for SønderjyskE. Det er søndagens kamp mod FC København i Parken.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020