• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga plbold.dk

Arsenal ude af Europa League efter drama

Foto: Getty Images

Pierre-Emerick Aubameyang scorede et flot saksesparksmål i den forlængede spilletid mod Olympiakos, men det var ikke nok for Arsenal.

Af plbold.dk

Med en 1-0-sejr på udebane i det første opgør mod Olympiakos stod Arsenal med gode kort på hinanden til at kvalificere sig til ottendedelsfinalerne.

Det skulle dog vise sig at svær kamp for The Gunners.

Selvom Artetas tropper havde spillet mest, var grækerne også gode til at komme til chancer. Der manglede dog skarphed foran kassen for begge mandskaber, og derfor endte første halvleg også uden mål.

Otte minutter inde i anden halvleg lykkedes det gæsterne at få bolden i mål. Pape Abou Cisse tog det rigtige løb på et hjørnespark og headede bolden i mål til 1-0.

Arsenal pressede på, men trods flere forsøg kunne værterne ikke få bolden i mål, og kampen måtte ud i forlænget spilletid.

Det blev ikke til nogen scoringer i de første 15 minutter, men i anden halvleg af den forlængede spillet gjorde Pierre-Emerick Aubameyang det på akrobatisk vis til 1-1 med et flot saksesparksmål.

Arsenal stod til at gå videre, men i de sidste sekunder af opgøret gjorde Youseff El Arabi det til 2-1, som også blev slutresultatet, der sender Arsenal ud af Europa League.

Superliga

Mere Superliga

Fokus