Trods nederlag: Hobro-træner så fornuftige takter mod SønderjyskE

Peter Sørensen mener, at der var flere fornuftige ting i Hobros præstation mod SønderjyskE.

Hobro IK indkasserede et nederlag i forårspremieren mod SønderjyskE, men nordjydernes cheftræner, Peter Sørensen, var ikke helt utilfreds med præstationen, fortæller han til Nordjyske.

Nordjyderne kom bagud efter 30 minutter, da Johan Absalonsen scorede for SønderjyskE, og Anders K. Jacobsen bragte sønderjyderne yderligere foran i første halvlegs tillægsminutter. Hobro var altså bagud med to mål, da de gik til pause.

Hobros præstation blev imidlertid bedre efter pausen, mener Peter Sørensen, som især fremhæver sine tre indskiftere.

- MP (Mikkel Mejlstrup Pedersen, red.) kom ind efter at have været ude i en tre ugers tid, og det så godt ud. Tjørne (Jacob Tjørnelund, red.) kom også ind og leverede en god anden halvleg, og Oliver (Oliver Thychosen, red.) kom ind og fremprovokerede et straffespark. Der var en del, der så fornuftigt ud, siger Peter Sørensen til Nordjyske.

Efter pausen scorede begge hold en enkelt gang, så det sluttede 3-1 i SønderjyskE's favør.

Peter Sørensens tropper skal i næste spillerunde på en svær opgave, når de tager imod FC Midtjylland på hjemmebane. Den kamp spilles fredag klokken 19.00.