• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Troels Bech har sagt op: Stopper ved årsskiftet i Brøndby

Sportsdirektør i Brøndby Troels Bech har opsagt sin stilling i Brøndby IF.

Af Kenneth Jensen

Troels Bech, sportsdirektør i Brøndby IF, har opsagt sin stilling, skriver Brøndby IF i en selskabsmeddelelse.

Han stopper ved årets udgang.

Læs også: Troels Bech om exit i Brøndby: Det rigtige at stoppe

Den tidligere Superliga-træner har siddet i jobbet som sportsdirektør i Brøndby siden 2015, hvor han erstattede Per Rud. Han når dermed tre og et halvt år i spidsen som sportsdirektør i Brøndby, når han stopper ved årets udgang.

- Vi er kede af, at Troels har valgt at stoppe i Brøndby IF. Vi har været meget tilfredse med hans arbejde, og de resultater han har skabt i samarbejde med Alexander Zorniger, der taler for sig selv. Derfor ville vi også have foretrukket, at Troels fortsatte i Brøndby IF, men når man kender Troels, så ved man også, at når han har besluttet sig for at stoppe, så er det sådan, som det desværre må være, siger Jan Bech Andersen til klubbens hjemmeside og forklarer:

- Jeg vil gerne benytte lejligheden til personligt og på vegne af den samlede bestyrelse at udtrykke vores store taknemmelighed og respekt for Troels’ indsats og bidrag til at føre Brøndby IF tilbage til den absolutte top af dansk fodbold. Vi ønsker ham alt mulig held og lykke med, hvad han i fremtiden beslutter at bruge sit store og brede talent på.

I perioden med Troels Bech i en direktørrolle hra Brøndby flyttet sig fra subtoppen til den absolutte top, og det kulminerede, da klubben i maj 2018 vandt den første pokal i 10 år, da det blev til en sejr på 3-1 over Silkeborg i pokalfinalen.

Superliga

Optakt: Lyngby BK - Brøndby IF

Der venter en ganske spændende kamp i Lyngby, hvor hjemmeholdet indtil videre har spillet stærkt. Udeholdet kommer fr...

Mere Superliga

Fokus