• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Troels Bech om Gammelby-køb: Skal have gardering, hvis Larsson skifter

Der er kun et halvt år, til anfører Johan Larssons kontrakt udløber, og hvis han ikke forlænger, skal Brøndby IF bruge en god højreback. Det er det lys, man skal se dagens køb af Jens Martin Gammelby i.

Af Anders Dehn

Først var det Mkael Uhre, der blev præsenteret som kommende Brøndby IF-spiller. Så var det Björn Kopplin. Og i dag kom turen så til Jens Martin Gammelby, der fra denne sommer kan kalde sig Brøndby-spiller med en femårig aftale.

Dermed er to af klubbens tre første sommersigninger backs, og Brøndby råder foruden Gammelby og Kopplin over anfører Johan Larsson, Svenn Crone og eventuelt Anthony Jung, hvis lejeaftale udløber, men som stadig er i spil til at blive.

Læs også: Officielt: Jens Martin Gammelby skifter til Brøndby

Det er en hel del etablerede Superliga-spillere, men man skal også se købet af Jens Martin Gammelby i det lys, at kaptajn Larssons kontrakt udløber til vinter.

- Vi ønsker, der er stærk konkurrence om pladserne på alle positioner, gerne med to spillere og et ungt talent på hver position. Med tilgangen af Jens Martin Gammelby og Bjørn Kopplin er konkurrencen på vores backpositioner blevet væsentligt forstærket, siger sportsdirektør Troels Bech til brondby.com.

- Johan Larssons kontrakt udløber ved årsskiftet, og vi er i dialog om en forlængelse. Johan er vores anfører, og han har en stor betydning for holdet. Det har han vist igennem hele sæsonen, men vi bliver også nødt til at gardere os, hvis Johan vælger at fortsætte karrieren et andet sted.

Brøndby oplyser ikke, hvor meget det har kostet at købe Gammelby fri af Silkeborg, men sidstnævnte fortalte tidligere på dagen, at salget gør, at klubben forventer et overskud på året på 15 til 25 millioner kroner mod otte til 12 tidligere.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus