• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Troels Bech træt af ungdomsfejl i kampen mod AC Horsens

Foto: Getty Images

Et par EfB-spillere stoppede helt med at spille lige inden AC Horsens scorede til 1-1, og det var Troels Bech klart utilfreds med.

Af Oliver Okstrøm

EfB fik ét point med fra udekampen mod AC Horsens tirsdag aften, hvor duellen endte 2-2 mellem de to mandskaber. Efter opgøret var EfB-cheftræner Troels Bech lidt blandet i forhold til kampen og særligt målet til 1-1, som du kan se øverst i artiklen.

Det gjorde han klart i et interview på Eurosport 2 umiddelbart efter kampen.

- Jeg er i tvivl. Jeg kan godt se, at vi kunne have vundet den her kamp. Det er ikke kun på ungdomsfejl, hvor man stopper inden der er fløjtet. Det er jo i sig selv en bizar hændelse, men når det så er sagt, så kunne vi godt have vundet på spil også, siger han og fortsætter:

- Vi har så tilpas mange chancer, at Delac nok også har noget at gøre med, at vi ikke får mere end ét point, lyder det fra Troels Bech.

Derudover var Troels Bech især glad for den første halve time af kampen, hvor EfB var i fin kontrol.

- På den skala, som jeg opererer med - og jeg har opholdt mig en del i Østdanmark - så det var helt fantastisk, som vi startede, og det tror jeg også andre end jeg kunne se. Vi spillede godt, vi placerede os godt. Derfor var det mig også ubegribeligt, at vi skulle ud af den gode periode efter den halve time.

Endelig fastlår Troels Bech, at han var bedøvende ligeglad med, hvorvidt bolden ved 1-1-målet var ude eller ej.

- Det er ikke dét, der er temaet for mig. Det her er ikke en dommerfejl. Dommerne var igennem hele kampen fantastiske - og også under den massive opgave, som det er at dømme en kamp med Bo Henriksen.

Esbjerg skal møde Hobro i deres næste to opgør.