2017-05-18 18:57
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Lars "Lungi" Sørensen luftede i går sin utilfredshed over tv-stationerne, fordi Esbjerg får en dag mindre end Horsens til at forberede sig til nedrykningsgyseren lørdag. Kritikken rammer dog skiven, lyder det fra Viasats redaktionschef.

Esbjerg fB skal allerede lørdag stå knivskarpt, når holdet møder AC Horsens i den første af to kampe om at undgå en direkte nedrykning fra Superligaen. Og at dømme på reaktionen fra EfB-træner Lars "Lungi" Sørensen er det ikke fair.

Her luftede træneren sin utilfredshed med, at tv-stationerne havde placeret kampen, så EfB kun havde små tre dage til at forberede sig til opgøret i Esbjerg, mens AC Horsens havde fire.

Kritikken preller dog af på Viasats redaktionschef, Kim Mikkelsen, der foreslår "Lungi" at tale med sin klub om, hvorfor kampen ligger placeret, som den gør.

- Jeg er da ked af, Lars "Lungi" ikke er tilfreds med tv-aftalen. Men i stedet for at skyde mod tv-stationerne burde han rette skytset mod dem, der har lavet aftalen: Deriblandt sin egen arbejdsgiver, Esbjerg, siger Kim Mikkelsen til Ekstra Bladet og fortsætter:

- Det er ikke tv-stationerne, der har bestemt, der skal ligge en midtugerunde, som skal gå op i en højere enhed med to weekendrunder. Hvis Esbjergs cheftræner er utilfreds med aftalen, bør han gå til ledelsen i Esbjerg og kritisere dem for at strikke et produkt sammen med de øvrige Superliga-klubber, som de tilbød til tv, og som vi jo betaler mange penge for.

Mange af Esbjergs spillere så helt færdige ud efter nederlaget til AGF, så man kan vel ikke fortænke Lars Sørensen i at gøre opmærksom på, at han godt kunne have brugt lidt mere forberedelsestid.

Men sådan har klubberne omvendt bestemt, at det skal være, and the show must go on.

Der er kampstart mellem Esbjerg fB og AC Horsens lørdag klokken 18.30. Returkampen i Horsens er søndag den 28. maj klokken 13.00.

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvor god er Christian Eriksen lige nu?

SUPERLIGA-VIDEO