• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Tverskov glæder sig til AaB-kamp: Spiller ofte sjove kampe mod dem

Foto: Getty Images

OB's Jeppe Tverskov ser mange ligheder med AaB, som fynboerne møder fredag aften.

Af Oliver Okstrøm

Landskampspausen er overstået, og Superligaen bliver sparket i gang igen fredag aften, hvor AaB og OB tørner sammen. Her bliver det et opgør mellem to mandskaber, som ligner hinanden en hel del.

Det fortæller OB's Jeppe Tverskov i et interview på klubbens officielle hjemmeside.

- AaB er et godt hold. Vi spiller ofte nogle sjove kampe mod dem, synes jeg. De har mange gode spillere og gode tekniske spillere, så på mange måder minder vi vel lidt om hinanden som klubber i forhold til, at der er mange spillere, der er gode på bolden. Det bliver forhåbentligt en spændende kamp at se på med flot offensiv fodbold og mål - i hvert fald i den ene ende, fortæller midterforsvareren fra Fyn.

Læs også:OB-træner hylder AaB-anfører: Han er en fantastisk fodboldspiller

OB har ikke tabt de seneste fire kampe i Aalborg, men Tverskov slår fast, at man gerne skal være lidt påpasselig med at tage den slags statistikker for meget ind.

- Jeg tror lidt, at det er med statistikker, at hvis de ikke er kommet for nyligt, så vægter man det ikke helt vildt højt som spiller. Det er klart, at hvis man har haft mange gode oplevelser et sted, så er det noget, man tager med. Men omvendt. Der byttes så meget ud i trupperne, så der er mange, der bliver en del af denne kamp, som ikke har været med i de tidligere, siger han og fortsætter:

- Men jeg synes faktisk, at når man har været deroppe, så har vi haft nogle gode fornemmelser. Det gælder spillemæssigt, men man har også følt sig komfortabel i den taktik, vi har lagt. Det håber jeg også vi bliver fredag. Vi har gode forudsætninger for at få point med hjem deroppefra, lyder det fra Tverskov.

Læs også:AaB-truppen udtaget: Kun to mand er ude med skader

Endvidere peger OB-spilleren på, at nøglen til succes mod AaB skal komme ved at få kampen over på deres præmisser, og at de har flere forskellige muligheder for at få noget med fra kampen. 

Kampen mellem AaB og OB spilles fredag aften klokken 19, og den sendes direkte på TV3 Sport.

Læs også:Ny angriber til AaB? Det ville være mærkeligt, hvis der bare gik 10 mål rundt

Læs også:AaB'er tilbage efter tre måneders skadespause: Nu kan jeg bare køre på

Læs også:Esbjerg fB blev tilbudt Sven-Göran Eriksson