• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Tyrkisk klub vil have FC Midtjyllands Erik Sviatchenko

Erik Sviatchenko er muligvis på vej til karrierens næste udlandsophold. Tyrkiske Trabzonspor har meldt sig på banen.

Af Oliver Okstrøm

FC Midtjyllands Erik Sviatchenko blev efter denne sæson kåret som årets spiller i klubben, men det kan nu se ud til, at han har spillet sin sidste kamp for midtjyderne i denne omgang. Et skifte kan muligvis lure for ham.

Det skriver blandt andet det tyrkiske medie Aksam, ligesom også danske B.T. har skrevet det.

Her bliver det berettet, at Sviatchenko er på vej til de seksdobbelte tyrkiske mestre fra Trabzonspor, der endte på fjerdepladsen i den seneste sæson. Interessen er noget, som FCM-spillerens agent Allan Bak Jensen bekræfter overfor det det danske medie.

- Det er korrekt, at Trabzonspor er interesserede i Erik. Det er noget, vi kigger på, uden at vi overhovedet er tæt på en afklaring, siger Allan Bak Jensen til B.T.

Det vil ikke være første gang, at Erik Sviatchenko forlader FC Midtjylland til fordel for en udenlandsk klub. Det skete senest tilbage i Celtic, som han blev solgt til i 2016, hvor han var med i to skotske mesterskaber.

Hvis det bliver til et skifte til tyrkerne, så bliver Sviatchenko ikke den første danske midterforsvarer, der kommer til at tørne ud for klubben fra det nordøstlige Tyrkiet. Det samme gjorde den tidligere landsholdsanfører Lars Olsen forud for EM i 92.

Superliga

Optakt: AGF - Silkeborg IF

AGF har tidligere haft en tendens til at sætte hold, der er dårligt kørende, i gang. Men gentager det sig søndag efte...

Mere Superliga

Fokus