• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Andreas Arp

Tysk avis: Brøndby IF henter svensk kantspiller i Berlin

Ifølge den tyske avis Berliner Zeitung er Brøndby IF ikke langt fra årets første transfer. Der er tale om den svenske kantspiller Simon Hedlund, der kommer til fra Union Berlin.

Af Andreas Arp

Som måneden skrider frem, kommer der flere og flere spillerpræsentationer i de danske Superliga-klubber, men på den københavnske vestegn venter man stadig spændt på transfernyt fra Brøndby IF.

Nu tyder det så på, at de blå-gules fans ikke skal vente meget længere.

Ifølge den tyske avis Berliner Zeitung flyver den 25-årige svenske kantspiller Simon Hedlund nemlig ikke med sine holdkammerater i den tyske 2. Bundesliga-klub Union Berlin på træningslejr i Spanien lørdag, da han i stedet er taget til Danmark for at færdiggøre et skifte til Brøndby IF.

Den svenske kantspiller skiftede til Union Berlin fra svenske Elfsborg tilbage i august 2016 som den dyreste spiller i den tyske klubs historie for godt og vel 6 millioner danske kroner og fik også rigeligt med spilletid i sine første to sæsoner. 

I denne sæson er det dog indtil videre kun blevet til 11 ligakampe for Hedlund, som i slutningen af efteråret er blevet sat af holdet. 

Simon Hedlund har spillet 75 kampe for Union Berlin, hvor det dog kun er blevet til 11 mål og 5 assists. Svenskeren er dog særligt kendt for en enorm eksplosivitet og for masser af fart, hvorfor han også har spillet størstedelen af sine kampe på kanten. Han har dog også erfaring med at spille lige bag angriberen på 10'er positionen. 

Foruden kampe i både den tyske 2. Bundesliga og den svenske Allsvenskan har Simon Hedlund også landsholdserfaring fra de svenske ungdomslandshold. Han har kontrakt med Union Berlin til sommeren 2020.

Tipsbladet.dk har forgæves forsøgt at få en kommentar fra Simon Hedlunds agent Per Jonsson. 

Superliga

Hobro henter Thychosen i Viborg

Oliver Thychosen skal spille Superliga for den klub, der for få uger siden ellers forhindrede ham og Viborg i at bliv...

Mere Superliga

Fokus