Uffe Bech stjal billedet i FC Nordsjælland-sejr

FC Nordsjælland tog sejren i et yderst underholdende opgør i Farum, da FC Nordsjælland og Esbjerg krydsede klinger.

Der var indianerfodbold over hele linjen, da FC Nordsjælland her til aften slog Esbjerg med 3-2 efter et meget underholdende opgør, hvor er var mere fokus på det offensive spil, end den defensive organisation. Det resulterede i mange chancer i begge ender.

Kampen helt stor oplevelse var FC Nordsjællands lille kreatør Uffe Bech. Han var her, der og alle vegne i det mest af opgøret, og det var da også ham, der fik prikket den første bold i kassen.

En opspilsfejl af Eddi Gomes sendte Søren Christensen mod Esbjerg-målet, hvor han finder Uffe Bech i højreside. Med den største selvfølge udplacerede han Dubravka i Esbjerg-målet med en følt afslutning nede i det lange hjørne.

Otte minutter senere fik Esbjerg muligheden for at svare igen, da AC havde hånd på bolden i Nordsjælland feltet. Straffesparket blev taget af Pusic, men desværre for vestjyderne, så reddede David Jensen bolden, da esbjerg-angriberen sparkede svagt.

Esbjerg skulle dog få udlignet. Efter en times spil finder Mohammed Fellah Pusic midt for Nordsjælland-målet, hvor han kraftfuldt header bolden i kassen uden chance for en velspillende David Jensen.

Så kunne man tro, at der ville falde lidt ro på opgøret, men det blev i stedet startskuddet til en hæsblæsende periode. Der skulle nemlig ikke gå mere end et enkelt minut, før Esbjerg satte sig i førersædet.

En lang bold frem bliver halvclearet af Ivan Runje, men havner for fødderne af Jakob Ankersen, der på flotteste vis hamrer bolden i kassen. En helt vild udvikling i en kamp, der slet ikke var færdig med at levere.

10 minutter senere stjal Uffe Bech igen billedet, da han i forbindelse med et kort hjørnespark runder Magnus Lekven frækt på baglinjen, hvorefter han bliver revet ned af den esbjerggensiske anfører. Et helt korrekt dømt straffespark dømt af dommer Anders Poulsen.

Uffe Bech tog ansvaret selv, og sparkede sten sikket bolden i mål på straffesparket, hvor han sender Dubravka til den ene side, og bolden til den anden.

Endnu en gang skulle en udligning blive til føring, da der kun fire minutter senere igen var koks i forsvarslinjen. Morten Nordstrand snyder offsidefælden, og helt alene med Dubravka spiller han bolden frækt på tværs til Joshua John, der med lethed kunne gøre det til kampens resultat 3-2.