Andreas Holm satte Hobro i gang med en uheldig forsvarsaktion søndag, da FC Helsingør tabte premieren med 2-1.

Mange havde glædet sig til at se FC Helsingør i Alka Superligaen søndag. Her skulle holdet på udebane møde Hobro IK, og det var en kamp, som begge mandskaber gik benhårdt efter at vinde. Helsingør sikrede en drømmestart efter bare seks minutter, men to scoringer i slutfasen reddede Hobro, der vandt med 2-1. 

Det hele blev sat i gang af en ellers ufarlig situation. Helsingør-keeper Mikkel Bruhn sparkede et målspark ud til Andreas Holm, der ville lægge bolden tilbage. Det kiksede dog, og med et hurtigt stød kunne Martin Mikkelsen bringe balance i kampen. 

En fejl der efter opgøret gjorde ondt på Andreas Holm: 

- Jeg tager målet fuldstændig på min kappe, og det er udelukkende min skyld, at vi står med nul point efter premieren. Det var et lortemål og det er en stor lortefølelse at stå med. Jeg er ked af, jeg satte dem i gang, for selv om Hobro stak hovedet frem, så føler jeg, at de vinder kampen, fordi jeg lavede den tåbelige fejl, siger Andreas Holm til Ekstra Bladet og understreger:

- Pressen har været hurtige til at sige, vi ikke har nogen chance for at overleve. Det skal I bare blive ved med at sige, for jeg synes allerede i dag, vi viser, vi vil være med. Jeg ved godt, Hobro også er oprykkere, men hvis ikke jeg havde jokket i spinaten, havde kampen måske fået et andet udfald, udtaler Holm.

FC Helsingør møder i næste Superliga-runde OB hjemme.

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvor god er Christian Eriksen lige nu?

SUPERLIGA-VIDEO