• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Uheldige Nicolaj Thomsen foran ny pause: Ude i fire uger

Uheldige Nicolaj Thomsen foran ny pause: Ude i fire uger
Foto: Jan Christensen/Getty Images

FC Københavns Nicolaj Thomsen har fået en fiberskade i baglåret, som holder ham på sidelinjen den næste måneds tid. Det ærgrer FCK'eren, der sad ude i hele foråret med en alvorlig skade.

Af Anders Dehn

Det ser ud til, at der hviler en forbandelse over dem, der spiller højre back for FC København i disse måneder. I slutningen af sidste sæson var både Peter Ankersen og Tom Høgli skadet, så kom Høgli tilbage og blev skadet igen, Peter Ankersen har netop afsonet karantæne, og nu er Nicolaj Thomsen, der har vikarieret på backen, skadet igen.

Den tidligere AaB-profil missede også hele foråret med en alvorlig skade og var netop vendt tilbage på banen fra begyndelsen af denne sæson. Her nåede han ti kampe, inden han måtte udgå af søndagens opgør i Helsingør.

Fremtiden byder nu på fire ugers pause for den uheldige FCK'er.

- Det er rigtig ærgerligt at skulle sidde ude igen, når jeg lige er kommet tilbage efter et halvt års skadepause, men der er jo ikke noget at gøre ved det, konstaterer Nicolaj Thomsen tørt til FC Københavns hjemmeside.

De gode back-nyheder for FCK er dog, at Peter Ankersen ikke længere er i karantæne efter at have afsonet to karantænedage, mens Tom Høgli også er skadesfri og egentlig bare skal i kampform igen. 

I løbet af sæsonstarten spillede Nicolai Boilesen også på backen, selv om han er venstrebenet, og han er ligeledes kampklar, hvis forbandelsen skulle ramme både Høgli og Ankersen igen. 

FC Københavns næste kamp er onsdagens pokalkamp mod bundproppen i 1. division, Skive IK. Lørdag møder holdet så Silkeborg IF i Superligaen.

Superliga

Mere Superliga

Fokus