• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Nicklas Grodt Degn

Uheldigt SIF-talent efter ny skade: Det skal jeg lige sluge

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Magnus Mattsson kommer alligevel ikke i spil lige foreløbigt og det er en nyhed, det unge Silkeborg-talent lige skal sluge.

Af Nicklas Grodt Degn

Silkeborg IF er fortsat i frit fald i Superligaen og kan bruge al den hjælp, de kan få, men det bliver ikke fra Magnus Mattsson lige foreløbigt. Den unge Silkeborg-midtbanespiller, der var en af de bærende kræfter i NordicBet Ligaen sidste sæson har revet et korsbånd i sit ene knæ.

Det holder ham ude i en rum tid og kommer lige som han var ved at være klar til at komme tilbage til Superliga-holdet efter et halvt år på sidelinjen.

Læs også: Frygteligt nyt for Silkeborgs offensive es: Har revet korsbåndet over

- Ja, korsbåndet er sprunget. Jeg har lige fået det at vide, så det er ret tungt. Jeg var ellers næsten klar til at spille igen, så det skal jeg lige sluge, siger Magnus Mattsson til midtjyllandsavis.dk.

20-årige Mattsson rev korsbåndet over i en U19-kamp for Silkeborg. Senest han var i spil for seniortruppen var den 20. marts.

Han spillede inden skaden i foråret 20 kampe og scorede seks mål samt lavede fem assists for Silkeborg i oprykningssæsonen.

Superliga

Mere Superliga

Fokus