Ulvene skød med løst krudt i FCN-træners debut

FC Midtjylland havde masser af chancer, men de kunne ikke få bolden over stregen i FC Nordsjælland-træner Flemming Pedersens debut. Derfor endte opgøret 0-0.

FC Midtjylland havde mulighederne, men en stor præstation af FC Nordsjællands debuterende keeper gjorde, at Flemming Pedersen fik et point i sin debut som permanent cheftræner for FC Nordsjælland. Opgøret endte uden scoringer.

Kampens første store chance tilfaldt FC Midtjylland efter 13 minutter. Gustav Wikheim smækkede et farligt indlæg ind i FC Nordsjælland-feltet. Her fandt han en helt fri Paul Onachu, der dog headede bolden snert forbi mål.

Fem minutter senere var hjemmeholdet endnu tættere på. En helkikset clearing af Mads Valentin Pedersen gav Gustav Wikheim en kæmpe chance helt inde i det lille felt, men nordmanden flugtede bolden over mål.

Efter en halv time var Awer Mabil tæt på at bringe hjemmeholdet foran. Den australske hurtigløber blev sendt i dybden, men han var i ubalance, og kom ud i spids vinkel. Dermed endte hans afslutning med at blive sendt en meter ved siden af mål.

Med fem minutter til pausen udspillede der sig en situation, hvor FC Midtjylland følte sig snydt for et straffespark. Et godt indlæg blev slået til bagerste stolpe, hvor Paul Onuachu havde en fri hovedstødsmulighed. Abdul Mumin havde dog godt fat i nigerianerens arm, og derfor blev det et blødt hovedstød, som Peter Vindahl i målet kunne parere.

I kontramuligheden efterfølgende brændte Mohamed Kudus en stor chance, da Andreas Skov Olsen havde spillet ham helt fri foran mål.

Første store mulighed efter pausen kom efter 10 minutter, da Paul Onuachu igen var på pletten med et hovedstødsforsøg. Det tog Peter Vindahl Jensen sig dog af uden de store problemer. Ti minutter senere forsøgte Onuachu igen med et hovestød, som unge Vindahl også tog sig af.

Ti minutter før tid var Peter Vindahl Jensen ved at tabe sin fine debut på gulvet. Et frispark blev slået mod bagerste stolpe, og det fejlvurderede FCN-keeperen fuldstændig, da han gik ud i feltet. Joel Andersson lagde dog bolden over mål.

FC Midtjylland prøvede med power og høje bolde til sidst, og på trods af store chancer ville bolden ikke ind. Med det ene point er FC Midtjylland á point med FC København i toppen, der spiller søndag. FC Nordsjælland ligger nummer seks.