• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

Ung AGF’er fik Superliga-debut: Jeg synes, det gik godt

18-årige Magnus Anbo fik Superliga-debut for AGF mandag aften mod SønderjyskE, og han var selv tilfreds med sin præstation i opgøret.

Af Victor Risager

AGF måtte i mandagens opgør klare sig uden deres normale førstevalg på højre back, Alexander Munksgaard, der måtte stå over med en skade.

I stedet gav cheftræner David Nielsen og kompagni Superliga-debut til unge Magnus Anbo, der fik chancen fra start og spillede fuld tid i opgøret, som AGF endte med at vinde 1-0. Og den blot 18-årige højre back synes selv, at det var 90 gode minutter. Det fortæller han til AGF’s hjemmeside.

Læs også: Bedst og værst: Nye AGF'ere gjorde det fremragende i Haderslev

- Jeg synes, det gik godt. Jeg fik at vide, at jeg skulle prøve at sætte nogle afleveringer sammen og lige så stille finde mit spil. Det var lidt svært i en kamp som denne, hvor spillet var meget hektisk og med mange dueller. Det var det, som kampen mest indeholdt, og det forsøgte jeg at indrette mit mit spil efter. Jeg synes, jeg fik klaret duellerne rimeligt godt, lyder det fra Anbo.

Anbo glæder sig samtidig over, at AGF fik det resultat, de ville have, selvom det var en svær kamp.

- Som hold synes jeg, vi præsterede godt. Det var en svær kamp. SønderjyskE var pisket til at vinde, men vi kom herfra med det resultat, vi havde sat næsen op efter, og det er vi godt tilfredse med, fortæller Anbo.

Magnus Anbo blev i februar rykket permanent op i AGF’s førsteholdstrup, da klubben solgte Dino Mikanovic til Kairat Almaty i Kazakhstan. Mandagens kamp mod SønderjyskE var hans første Superliga-kamp, men han har tidligere fået førstehodlsdebut i Sydbank Pokalen.

Superliga

Mere Superliga

Fokus