• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

Ung EfB-kant klar på konkurrence: Skal bare vise, at det er mig, der skal spille

Mathias Kristensen vil byde eventuelle konkurrenter velkommen og understreger, at han bare skal vise, at han skal spille.

Af Victor Risager

Esbjerg fB har denne sommer sagt farvel til en af klubbens helt store profiler i Anders Dreyer, der er skiftet til engelske Brighton & Hove Albion. Og mens Dreyers spil på banen vil blive savnet, har han også efterladt Esbjerg fB med et andet problem.

Lige nu råder cheftræner John Lammers nemlig kun over to reelle kantspillere i Emmanuel Oti Essigba og Mathias Kristensen.

Læs også: Esbjerg kigger efter minimum to nye forstærkninger

Derfor har Lammers flere gange understreget, at der skal forstærkninger til klubben.

Men selv om det betyder øget konkurrence for Oti Essigba og Kristensen, byder sidstnævnte øget konkurrence velkommen. Han må jo bare vise, at det er ham, der skal spille, fortæller Mathias Kristensen til Jydske Vestkysten.

- Det giver mening, fordi vi lige nu kun er to. Vi er ikke FCK eller Brøndby, der skal have den vilde bredde i truppen, men vi skal være dækket ind, når der kommer skader og karantæner, så jo, vi skal bruge flere kantspillere. Jeg skal jo så bare stadig vise, at det er mig, der skal spille, siger den 21-årige kantspiller.

Kristensen har været med i alle Esbjerg fB’s fem kampe i denne sæson, og han har scoret ét mål. I sidste sæson blev det til fem mål på 24 kampe i 1. division.

Superliga

Mere Superliga

Fokus