Alexander Munksgaard kommer ikke i kamp for FC Midtjylland før 2018. Torsdag blev han opereret i anklen, og nu venter en længere pause.

Der er vel næppe et decideret godt tidspunkt at løbe ind i en fire måneder lang skadespause, men FC Midtjyllands Alexander Munksgaard må alligevel sidde og føle, at timingen lige nu er ekstra ærgerlig.

Den unge back har således fået spilletid i tre af FC Midtjyllands fire seneste kampe - fuld tid og mål i pokalturneringen mod Greve og to indskiftninger i Superligaen - men nu får han ikke spilletid foreløbig. 

19-årige Munksgaard blev torsdag opereret i anklen og kan altså først regne med at komme tilbage på banen om fire måneders tid. Det ærgrer backen gevaldigt, men nu har han døjet med problemet i over et år, så tiden til at gøre noget ved det var inde.

- Det var lige inden, vi skulle på træningslejr i Dubai sidste sommer. Under en træning landede jeg på en måde oven på bolden i høj hastighed, og så kunne jeg mærke noget i anklen med det samme, siger Alexander Munksgaard til Herning Folkeblad.

Munksgaard var i sidste sæson udlejet til Lyngby BK, hvor han nåede at spille ti kampe på vej mod bronzemedaljerne. Han har været reserve for Rasmus Nissen på højre back i denne sæson, men nu er Nissen eneste mulighed i den side af forsvaret. André Rømer er nemlig også stadig ude med sin skade.

FC Midtjyllands næste kamp er om en uge, når holdet gæster SønderjyskE i det første opgør i Superligaens runde 12.

SENESTE NYT...
OP | NED

SUPERLIGA-VIDEO