• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Ung FCM-spiller tilbage efter lang skade: Jeg er sindssygt lykkelig

Alexander Munksgaard har tilbragt fire en halv måned på skadeslisten, men søndag fik han fuld tid i FC Midtjyllands 2-1-sejr over FC Nordsjælland. Det er han svært tilfreds med.

Af Anders Dehn

Det ville være synd at sige, at det her har været en stor sæson for Alexander Munksgaard. Den 20-årige FC Midtjylland spiller nåede to indskiftninger i efteråret, inden han løb ind i en ankelskade, der krævede en operation, og siden tilbragte han fire en halv måned på at genoptræne.

I sidste uge var der dog endelig lidt tiltrængt oprejsning for den unge forsvarsspiller. Først gjorde han comeback, da han blev skiftet ind sent i pokalkampen mod Hobro IK, og søndag var han så i startopstillingen i topkampen mod FC Nordsjælland.

Årsagen var, at FC Midtjylland-defensiven var hårdt ramt af karantæner og skader, men det kunne ikke tage glæden fra Munksgaard. Han var svært tilfreds med at få 90 minutter i benene under alligevel.

- Det har været forfærdeligt at være ude i så lang tid. Derfor er det en hel vanvittig og nærmest surrealistisk følelse at være tilbage igen. Jeg er sindssygt lykkelig lige nu, siger han til Herning Folkeblad.

Både Bubacarr Sanneh, Kian Hansen og Marc Dal Hende havde karantæne, hvilket altså gav plads til Munksgaard i midterforsvaret ved siden af Markus Halsti og Erik Sviatchenko. Den unge FCM'er kan også spille backen og wingbacken.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus