• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Nicklas Grodt Degn

Ung OB-keeper om at være på Rundens Hold: Det er det, man spiller for

OB’s nye førstemålmand er klar for den læring, de første kampe af årets Superliga-sæson har kastet af sig.

Af Nicklas Grodt Degn

20-årige Oliver Christensen har fået en ilddåb som ny førstekeeper i OB og efter en på papiret hård start med syv indkasserede mål i tre kampe, har de seneste to runder været to succeser med clean sheets mod Esbjerg fB og Randers.

- Det er vigtigt at kigge på de ting, man har gjort og de ting, man kan gøre bedre. Jeg synes, jeg har lært rigtig meget af de tre kampe, jeg har spillet, selvom jeg har lukket syv mål ind. Det har givet mig meget at spille mod de bedste hold i ligaen. Det er sådan nogle kampe, der giver noget, siger Oliver Christensen til OB’s hjemmeside om læren fra de første kampe.

Faktisk var seneste rundes 1-0-sejr over Randers FC så stor en succes for den unge keeper, at han for første gang blev sat på Tipsbladet.dk Rundens Hold.

- Det er et dejligt skulderklap at få ros for de præstationer, man laver. Det er det, man spiller for. Men de sidste par kampe har lige så meget været en holdindsats og det har hjulpet mig til at se god ud, siger Oliver Christensen.

Den unge fynbo vogtede buret en enkelt gang i sidste sæson, samt to gange i Sydbank Pokalen i 2018.

Superliga

LIVE: Gevaldige chancer i Parken

Med en sejr i Telia Parken kan FC Midtjylland gå hele syv point foran FC København i Superligaen. Lykkes det? Følg me...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Randers FC - AC Horsens

Randers FC har med to sejre i træk fået tanket selvtillid men møder nu AC Horsens, der kun har tabt en gang på udebane. Hvordan går det mandag aften?

Optakt: Esbjerg fB - Brøndby IF

Esbjerg-spillerne får første chance for revanchere sig, efter John Lammers stoppede som cheftræner i mandags. Brøndby skal forsøge at bygge videre på sejren over FC Nordsjælland i Niels Frederiksen...