• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Utilfreds Silkeborg-anfører: Dommeren lod sig påvirke af Brøndby-fans

Dennis Flinta tror, at Anders Poulsen i lang tid af søndagens kamp følte, at han skyldte Brøndby IF noget, og at det var fansenes tryk, der fik ham til at dømme Brøndbys vej.

Af Anders Dehn

Det er ved at have udviklet sig til lidt af et tema for denne Superliga-runde: spillere og trænere, der giver dommeren en del af skylden for nederlaget. Således også efter Brøndby IF's 4-1-sejr over Silkeborg IF.

Efter Gustaf Nilsson bragte gæsterne foran 0-1, kunne tilskuerne på stadion se målet på storskærm, og det affødte kraftige reaktioner, da det kunne se ud, som om den lejede angriber var offside.

Det var han nu ikke, men det betød ikke det store, for det så sådan ud for mange på stadion, og de lod dommer Anders Poulsen vide, hvad de mente om den dom. Kort før pausen, stadig ved stillingen 0-1, udviste dommer Poulsen Sammy Skytte, og Dennis Flinta mener, at opmanden lod sig kyse af hjemmepublikummet.

- Der var ikke offside, har vi fået at vide. Men tilskuerne blev pænt utilfredse, kunne alle høre, og derfor kunne dommeren komme til at tro, at der var offside. Det lod han sig påvirke lidt for meget af, og i lang tid følte dommeren, at han skyldte Brøndby noget, tror jeg. Jeg synes, at flere kendelser gik Brøndbys vej, siger Dennis Flinta til Ritzau.

Sammy Skytte reaktion i kampen og kommentarer efter kampen indikerer dog, at lige præcis den kendelse, altså udvisningen, ikke var helt ude i hampen. Han kalder over for Ritzau den tackling, der gav gule kort nummer to, for "umodent og dumt" og erkendte, at han gav dommeren mulighed for at give ham advarslen.

Med 4-1-sejren til Brøndby holdt hjemmeholdet snor i FC Nordsjælland og FC Midtjylland i toppen af Superligaen, mens Silkeborg hænger fast i bunden.

Superliga

Mere Superliga

Fokus