Rafael van der Vaart-agent nedtoner Claus Steinlein-kommentarer.

FC Midtjyllands sportsdirektør, Claus Steinlein, lagde ikke fingre imellem, da han over for Canal 9 skulle give en midtvejsstatus af indkøbet af den hollandske stjerne Rafael van der Vaart. Steinlein fastslog, at Rafael van der Vaart "er klar til plejehjem", og han lod desuden forstå, at hollænderen ikke havde fået forlænget kontrakten, var den udløbet i næste måned.

Kommentarerne fra Claus Steinlein har for alvor vakt opsigt, men den danske agent Alan Hvedehave, som var idemanden bag hollænderens skifte til FC Midtjylland, tager ikke udtalelserne så ilde.

- Jeg kender Claus Steinlein, og jeg ved, at han altid har det der smil spillende på læberne. Jeg ved, hvad han tænker, og vi drømmer alle om, at Rafael van der Vaart kommer tilbage og gør en forskel, siger agenten  til Ekstra Bladet og tilføjer:

- Jeg siger ofte, at oregano ikke smager godt, men det gør det på pizza. Og jeg er sikker på, at Rafael van der Vaart er det krydderi, som kan give FC Midtjylland smæk i kødsovsen.

Alan Hvedehave understreger desuden i interviewet, at det var upassende, at interviewet startes med en joke om Rafael van der Vaarts fysik. Den 34-årige midtbanespiller står noteret for 14 Superliga-kampe for FC Midtjylland.

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvor god er Christian Eriksen lige nu?

SUPERLIGA-VIDEO