• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Mads Bye Marboe

Van der Vaart efter Serie 4-kamp: Jeg vil gerne spille mere

Foto: Getty Images

Rafael Van der Vaart vil gerne spille flere kampe for Esbjerg fB's Serie 4-hold, fortæller hollænderen efter sin debut for holdet torsdag aften.

Af Mads Bye Marboe

Han har tidligere optrådt for klubber som Tottenham og Real Madrid, men torsdag aften var Rafael Van der Vaart i aktion for Esbjerg fB i Serie 4.

Den hollandske midtbanespiller var medvirkende til, at FC King George blev besejret med 3-1, og opgøret har givet ham mod på mere.

Den 36-årige spiller skal den 13. oktober spille en testimonial i Hamborg, og han vil gerne i bedre form inden kampen på Volksparkstadion.

- Det var godt at være tilbage på banen. Vi fik en idé med, at jeg kunne spille med amatørholdet, for at jeg kunne holde mig i gang, og det er rart. Det er lang tid, siden jeg sidst har været på banen, så det er godt, fortæller han til TV2 Sport og tilføjer:

- Jeg ville gerne spille igen, og jeg ville gerne lidt i form til min testimonialkamp. For at være ærlig var niveauet godt. De kan løbe. Jeg skal nok lave afleveringerne, så længe de kan løbe, siger den tidligere FC Midtjylland-spiller med et smil.

Van der Vaart måtte udskiftes undervejs i anden halvleg, men han formåede alligevel at imponere sine nye holdkammerater, som er blevet lovet flere kampe af hollænderen.

- Det var jo fantastisk og noget, vi alle sammen havde set frem til. Det kom for et par uger siden, at han godt kunne finde på at joine os lidt, og det gjorde han så, lyder det fra Michael Larsen, der er anfører for Esbjerg-holdet.

- Jeg synes, det er fantastisk. Børnene snakker jo om det derhjemme. "Er det rigtigt? Skal I det her?" Jeg vil huske det her indtil næste kamp. Han har lovet at spille et par flere. Jeg synes, det er fantastisk integration at ville det esbjergensiske fra hans side af. Det ser vi frem til. Han kan stadigvæk nogle tricks.

Van der Vaart havde et skud på stolpen i løbet af opgøret.

Superliga

Mere Superliga

Fokus