Vanvittigt comeback og supermål da SønderjyskE slog FCM

FC Midtjylland var foran med 0-2 efter 54 minutter, men endte med at tabe til eventyrholdet fra SønderjyskE.

FC Midtjylland var favoritter, da holdet søndag gæstede SønderjyskE i topbrag. Her startede gæsterne da også som lyn og torden, men det var ikke nok mod SønderjyskE, der leverede et monstercomeback og et meget godt bud på årets mål.

FC Midtjylland startede kampen klart bedst. Gæsterne trykkede på, og det gav hurtigt pote. Efter seks minutter trykkede Pione Sisto af uden for feltet, og lidt tilfældigt havnede bolden for fødderne af Filip Novak, der flot headede bolden i nettet, selvom SønderjyskE-keeper Marin Skender var ude i fuld længde.

Marin Skender præsterede en gigantisk redning på Martin Pusic efter 19 minutter, men sekunder efter lå bolden i nettet på ny. Filip Novak fik oceaner af plads uden for feltet, og lagde bolden ind i feltet mod bagerste stolpe. Her stod Martin Pusic fri, og kunne let heade midtjyderne i front med 0-2.

SønderjyskE kom langt bedre med frem mod pausen, hvor man især var farlige på dødbolde, der blev forlænget. Da fløjten lød til pause, var cifrene dog 0-2, og vejen mod point var vanskelig for værterne.

Det blev der dog lynhurtigt lavet om på efter pausen. Ni minutter inde i anden halvleg blev bolden slået tæt ind under mål, og her sendte brandvarme Nicolaj Madsen den det sidste stykke i nettet til 1-2. Jublen blev total to minutter senere, da bolden blev slået dybt til Nicolaj Madsen. Fra en spids vinkel passerede han Mikkel Andersen i målet, og så stod der pludselig 2-2 i en vild kamp!

Med tyve minutter igen kom årets mål i Alka Superligaen. En løs bold havnede langt uden for feltet hos helt unge Mikkel Hedegaard, der smadrede til den i et lykketræf. Bolden bragede i en forrygende bue over Mikkel Andersen og over i det lange hjørne, og så stod den 3-2 på måltavlen!

Den vilde forestilling fortsatte i slutfasen. Skender diskede op med en stor redning over for en helt fri Kian Hansen efter frispark, inden Jakob Poulsen sparkede tæt over langt udefra. Tættere på kom gæsterne dog ikke. SønderjyskE chokerede med 3-2, og kravler alene op på andenpladsen med 39 points, mens FC Midtjylland er i fare for helt at misse top tre.