• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Vejle åbner for samarbejde med tidligere medejers nye klub

Vejle-ejerens partner købt en finsk klub, og et samarbejde mellem de to klubber er velsagtens nærliggende.

Af Kenneth Jensen

Han er tidligere bestyrelsesmedlem i Vejle Boldklub, og nu kan agenten og forretningsmanden Lucas Jin Chang også kalde sig klubejer.

Tidligere i denne uge købte kineseren aktiemajoriteten i den finske klub HIFK, og i forbindelse med sin introduktion fortalte Lucas Jin Chang, at han "på papiret" ikke længere er ejer af Vejle Boldklub.

En interessant melding, for hvad dækker "på papiret" over?

Det er ganske rigtigt, at Lucas Chang ikke længere en del af ejerkredsen i VB Alliancen, og han er heller ikke længere en del af bestyrelsen. Men han arbejder tæt med Vejle-ejer Andrew Zolotko og har gjort det længe. De to anses for værende partnere.

Derfor er det nok heller ikke så overraskende, at man i den kommende tid meget vel kan komme til at se et samarbejde med Vejle Boldklub og finske HIFK.

- Det vil nærmest være underligt, hvis der ikke opstod en eller anden form for samarbejde, siger Henrik Tønder, administrerende direktør i Vejle Boldklub, til Vejle Amts Folkeblad.

Den første spiller er allerede rykket fra Vejle Boldklub til HIFK - der er tale om angriberen Foday Manneh, som skiftede et par uger inden, at Lucas Jin Chang købte aktiemajoriteten i HIFK.

Flere af de spillere, der ikke helt er gode nok til førsteholdet i Vejle, kan måske få chancen i Finland og HIFK.

Superliga

Optakt: Hobro IK - OB

Hobro IK har kun tabt en gang i sæsonen, men OB kommer på trods af tre nederlag i sæsonen fortsat som favorit til sej...

Mere Superliga

Fokus