• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Vejle Boldklub siger farvel til mangeårig landsholdsspiller

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Forsvarsspilleren Branko Ilic forlader Vejle Boldklub efter et uforløst ophold i Nørreskoven.

Af Ole Hoffskov

Vejle Boldklub rykkede i weekenden ud af Superligaen, da de rødblusede blev sendt ned i NordicBet Ligaen af Hobro IK. Vejle har meldt ud, at klubben forventer at kunne fortsætte på et højt niveau i næste sæson og jagte en hurtig tilbagevenden, men der vil unægtelig ske stor udskiftning i truppen i løbet af sommeren.

Onsdag skrev et ukrainsk medie, at Vladen Yurchenko og Sergey Gryn har fået ophævet deres kontrakter i kølvandet på nedrykningen, men VB har ikke officielt bekræftet, at de forlader klubben.

Læs også: Medie: Vejle-ukrainere har fået revet kontrakterne over

Til gengæld står det klart, at midtstopperen Branko Ilic siger farvel.

Den 36-årige slovener kom til Vejle i vinterpausen, men han har ikke spillet ret meget i foråret. Hans kontrakt udløber om godt en måned, og den vil ikke blive fornyet - Ilic har allerede forladt Danmark, skriver Vejle Amts Folkeblad.

Branko Ilic har et fint CV og har blandt andre tørnet ud for Real Betis og Lokomotiv Moskva. Desuden står han noteret for 64 landskampe for Slovenien, men han har ikke repræsenteret sit land siden 2015. 

Også Jacob Schoop, Viljormur Davidsen og Thomas Hagelskjær har udløb 30. juni, og teknisk chef i Vejle Boldklub, Jacob Krüger, fastslår over for lokalavisen, at klubben har et ønske om at beholde alle tre.

Superliga

Mere Superliga

Fokus