Vejle kendte ikke sin besøgelsestid: Skov Olsen bombede i FCN-sejr

Andreas Skov Olsen spillede en kanonkamp for FC Nordsjælland, der tog en udesejr mod Vejle Boldklub, som ellers var bedst i perioder.

I FC Nordsjælland blomstrer de unge spillere på stribe i disse år, og lige for tiden er 19-årige Andreas Skov Olsen en af profilerne på Kasper Hjulmands mandskab. Det fik Vejle Boldklub i den grad også at føle på eget græs lørdag eftermiddag.

Det var FC Nordsjælland, som startede kampen bedst, og efter 12 minutter fik Godsway Donyoh bragt sjællænderne i front, da han headede Mathias Rasmussens indlæg i kassen. Målet bør dog i næsten lige så høj grad tilskrives Andreas Skov Olsen, som drev bolden mange meter frem.

Herefter overtog Vejle Boldklub fuldstændig taktstokken i kampen, men FC Nordsjælland kunne holde stand takket være en velspillende Victor Nelsson, som kastede sig modigt ind i flere tacklinger.

Man skal score i sine gode perioder, men det gjorde Vejle Boldklub ikke, og i stedet overtog Andreas Skov Olsen showet. Først sparkede han bolden i netmaskerne fra kanten af feltet syv minutter efter pausen, og blot fire minutter senere tilkæmpede han sig et straffespark, som han selv sparkede i mål. Hans 15. Superliga-scoring i sæsonen.

Herfra var kampen afgjort, og det var tydeligt at se resten af opgøret, hvor intensiteten var dalet helt gevaldigt, og først dybt inde i overtiden fik indskiftede Kjartan Finnbogason reduceret til 1-3 på et hovedstød.

FC Nordsjælland kunne dermed tage en sikker sejr, selvom Vejle Boldklub i perioder var klart det bedste hold, men de kendte ikke deres besøgelsestid.