• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Vejle mangler mål: Det er ikke godt nok

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Tre Superligakampe i streg er Vejle Boldklub gået fra banen uden at score, og det skal der rettes op på, fortæller anfører Jacob Schoop.

Af Kenneth Jensen

Der er i øjeblikket landskampspause i Superligaen, og den tid kan klubberne så bruge på at få rettet op på nogle af de ting, der halter på banen.

For oprykkerne Vejle Boldklub er det såldes målscoringen, der er et problem, og det er noget, som klubbens anfører, Jacob Schoop, zoomer ind på.

Oprykkerne har ikke vundet i Superligaen siden første spillerunde, så der er snart brug for en sejr - og det sker altså kun, hvis man formår at lave et mål. Noget, der ikke er sket i de seneste tre kampe.

- Det er ikke godt nok, når vi ikke scorer i tre kampe i træk. Det skal der rettes op på, og det har vi heldigvis god tid til, inden vores næste kamp, siger Jacob Schoop til Vejle Amts Folkeblad.

Vejle åbnede med fem point i de første tre kampe - siden er det dog bare blevet til to point i fem kampe. Vejle har scoret syv gange i sæsonen - kun AC Horsens med seks scoringer har lavet færre. Vejle og Horsens mødtes i øvrigt i fredags - her endte det 0-0 i Horsens.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.