Velspillende VB'er udgik med skade: Håber på kort pause

Midtbanespiller Melker Hallberg fra Vejle Boldklub scorede og assisterede, men han måtte i anden halvleg lade sig udskifte med en skade.

Traditionsklubben Vejle Boldklub fik mandag aften tre yderst vitale point, da klubben vandt med 3-1 hjemme over AC Horsens.

I første halvleg var det Melker Hallberg-showet, da svenskeren både scorede og assisterede, men i anden halvleg måtte han udgå efter et kvarters tid.

Melker Hallberg var blevet skadet i det ene lår, og det blev så slemt, at han måtte lade en anden overtage pladsen på midtbanen. Det endte da også ganske fint for holdet og Hallberg, der vandt med 3-1 over rivalerne.

- Jeg håber, jeg slipper med en kort pause på et par dage. Havde jeg spillet kampen færdig, risikerede jeg nok en pause på to-tre uger, sagde Melker Hallberg til Vejle Amts Folkeblad efter opgøret.

Med sejren rykkede Vejle op på Superligaens 12. plads med 15 point for 15 kampe, mens AC Horsens med nederlaget nu ligger nummer seks i Superligaen med 20 point for 15 kampe.