Velspillende Vejle forværrede AC Horsens' krise

Vejle tankede selvtillid med en sejr på 3-0 mod AC Horsens takket være to scoringer af Allan Sousa og en af Kjartan Finnbogason.

Der er krisestemning i AC Horsens, og det var tydeligt at se på grønsværen i fredagens Superliga-kamp mod nedrykningstruede Vejle.

Fra start var det Constantin Galcas mandskab, der tog teten og satte sig tungt på opgøret. AC Horsens-spillerne havde travlt med at forsvare Matej Delacs mål, og helt fremme var Kasper Junker nærmest overladt til sig selv.

Alligevel havde Vejle svært ved at skabe chancer, og i stedet måtte der et straffespark til for at hjælpe hjemmeholdet. Fem minutter efter pausen begik Sivert Heltne Nilsen et klodset straffespark mod Jacob Schoop, og det omsatte Allan Sousa stensikkert.

10 minutter senere var den lille brasilianer igen på spil, og endnu engang var Jacob Schoop involveret. Vejle-anføreren opsnappede et dårligt udspark fra Matej Delac og fandt herefter sin holdkammerat med en kælen aflevering, og alene med AC Horsens-målmanden var Allan Sousa iskold.

AC Horsens-mandskabet havde intet modsvar, og i stedet bølgede det ene Vejle-angreb efter det andet ned mod Matej Delac, og efter 74 minutter prikkede Kjartan Finnbogason et hjørnespark i mål, og det afgjorde endegyldigt opgøret.

Vejle har nu to sejre på stribe, mens AC Horsens ikke har vundet de seneste syv kampe og er inde i en decideret krise.