• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Vendsyssel bekræfter lejeaftale med Fulham-spiller

Foto: Vendsyssel FF

Jón Dagur Thorsteinsson skifter Fulham FC ud med Vendsyssel FF for resten af sæsonen. Klubben håber på at hente ham på permanent basis efterfølgende.

Af Anders Dehn

Skiftet har været på vej det meste af dagen, og sportsdirektør Mogens Krogh bekræftede selv over for tipsbladet.dk, at det var tæt på. Nu er det så fuldbyrdet: Jón Dagur Thorsteinsson skifter til Vendsyssel FF.

Superliga-klubben fortæller i en pressemeddelelse, at den har hentet den islandske kantspiller i Fulham på en lejeaftale for resten af sæsonen. I Nordjylland håber de dog, at de kommer til at råde over ham i længere tid.

Læs også: Vendsyssel-boss: Vi er tæt på Fulham-spiller - og flere indkøb

- Jón er en ung, spændende spiller, som vi har fået gode referencer på. Han er en teknisk dygtig kantspiller, der specielt i spillet med at sætte sine medspillere op er rigtig dygtig. Han passer godt ind i vores strategi om at have unge spillere med stort udviklingspotentiale. I første omgang er der tale om en lejeaftale med Fulham FC, men vi har et håb om, at vi på sigt kan tilknytte Jón på permanent basis, siger Mogens Krogh.

Tipsbladet.dk har været i kontakt med sportsdirektøren, men han vil ikke fortælle, om ønsket så også har udmøntet sig i en købsoption i lejeaftalen.

Thorsteinsson har de seneste to år optrådt for Fulhams U18- og U23-mandskaber. Han glæder sig over skiftet.

- Jeg er glad for at komme til klubben og for at få muligheden for at spille førsteholdsfodbold. Jeg er kantspiller og kan godt lide at score mål, og det håber jeg, jeg får vist her, siger han.

Den 19-årige spiller skal dog i første omgang med det islandske U21-landshold i næste uge.

Superliga

Mere Superliga

Fokus