• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

Vendsyssel-boss: Der er stadig plads til offensive forstærkninger

Den gode start i Superligaen ændrer ikke på, at der stadig er plads til offensive forstærkninger i Vendsyssel FF.

Af Victor Risager

Vendsyssel FF kunne ikke have fået en meget bedre start på tilværelsen i Superligaen.

I de to første runder er det blevet til 3-2-sejre over henholdsvis OB og Esbjerg fB, og med seks point topper oprykkerne i øjeblikket den bedste danske række.

Det er naturligvis noget, der gør de nordjyske oprykkere stolte og glade, fortæller klubbens administrerende direktør, Mogens Krogh, til Nordjyske

Men den gode start kommer ikke til at ændre på klubbens ageren på transfermarkedet. For selv om de føler, at den nuværende trup kan bære dem igennem den første sæson i Superligaen, er der stadig plads til offensive forstærkninger. 

- Vi arbejder videre på samme plan. Det har hele tiden været et ønske at få sammensat en gruppe, vi tror på. En trup, der skal bære os igennem den her første sæson i Superligaen, og den føler vi, at vi har. Men der er stadig plads til offensive forstærkninger, siger Mogens Krogh til avisen.

Vendsyssel FF skal i den kommende runde forsøge at fastholde deres førsteplads, når de gæster FC Nordsjælland søndag. Det opgør spilles klokken 12.00. 

Superliga

Flemming P: Alle får en ny chance

Selvom man tidligere har været en perifer spiller i FCN-truppen, byder sæsonstarten på en ny chance til alle spillere...

Mere Superliga

Fokus