• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Alexander Paaske

Vendsyssel-boss: Riddersholm holdt os for nar

Vendsyssel FF-bestyrelsesformand Jacob Andersen mener, at Glen Riddersholm førte klubben bag lyset, da han skrev under som sportsdirektør, men samtidig søgte et trænerjob og senere kom til SønderjyskE.

Af Alexander Paaske

I slutningen af oktober præsenterede Vendsyssel FF Glen Riddersholm som sportsdirektør, men små to måneder senere var samarbejdet forbi.

Riddersholm takkede nemlig ja til et job som cheftræner for SønderjyskE den 19. december efter fyringen af Claus Nørgaard, og dermed var ‘Guld Glen’ færdig i det nordjyske, før han for alvor havde sat sig til rette i sportsdirektør-stolen.

Læs også: Riddersholm om Sønderjyske-skifte: Jeg har ingen dårlig samvittighed

Det hurtige brud skuffede Vendsyssel FF’s bestyrelsesformand, Jacob Andersen, der følte, at Riddersholm var uærlig. Nu sætter Andersen igen ord på bruddet i TV3 Sports program, Superliga XL.

- Det var ekstremt illoyalt at lave en aftale med os og være jobsøgende samtidig med. Glen bedyrede, at han var færdig med at være træner herhjemme. Han har holdt en masse mennesker for nar og ført os bag lyset. Vi var og er bare skuffede over, at Glen Riddersholm ikke viste ordentlighed, siger Jacob Andersen til programmet.

Glen Riddersholm fortæller til TV3 Sport, at han ikke føler, han har gjort noget galt. Han tilføjer desuden, at han havde en specifik aftale med Vendsyssel om, at han kunne smutte, hvis det rigtige tilbud bød sig. Det afviser Vendsyssel.

Superliga

Mere Superliga

Fokus