• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Vendsyssel forlænger med kantprofil: Det var egentlig ikke en svær beslutning

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Tiémoko Konaté fortsætter i Vendsyssel FF efter denne sæson. Han har forlænget den kontrakt, der ellers stod til at løbe ud, til sommeren 2022.

Af Anders Dehn

Mens Vendsyssel FF i går mistede en af de spillere, klubben hentede i vinter, har den i dag sikret fremtiden med en af de andre. Tiémoko Konaté, hvis oprindelige kontrakt udløb efter sæsonen, har fået en ny til sommeren 2022.

Kantspilleren kom til Vendsyssel i slutningen af januars transfervindue og har indtil nu spillet 14 kampe, scoret ét mål og lavet to oplæg. Sportsdirektør Ole NIelsen glæder sig over forlængelsen.

Læs også: På vej til Randers: Vendsyssel tager afsked med angriber

- Fra dag ét har Tiémoko Konaté sat sit aftryk – ikke bare i vores spillertrup, men i hele Superligaen. Han er en profil, og vi er glade for, at vi nu har papirer på ham indtil sommeren 2022.

- Konaté har været med til at højne niveauet til træningen, og han er yderst professionel i sin tilgang til det at være fodboldspiller. Samtidig er han faldet godt til – ikke bare i klubben, men også i Hjørring, hvor han har bosat sig. Han nyder at være her og er glad for området.

Den 29-årige ivorianer havde ifølge eget udsagn ingen kvaler ved at forlænge opholdet i Danmark, selv om Vendsyssel stadig er i fare for at rykke ned.

- Jeg er glad for at få fremtiden på plads, og det var egentlig ikke en svær beslutning. Jeg er glad for at være i klubben, og jeg tror, at vi sammen kan skabe gode resultater. Vi har et godt hold, og jeg synes, holdet har meget potentiale, siger han.

Vendsyssel FF møder på søndag AC Horsens i returkampen i nedrykningsplayoff. Her har Konaté dog karantæne, og Vendsyssel oplyser over for tipsbladet.dk, at klubben ikke appellerer karantænen, selv om cheftræner Jens Berthel Askou sagde efter den første Horsens-kamp, at de ville det.

Superliga

Mere Superliga

Fokus