• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Sylvester Guldberg Røn

Vendsyssel-formand: Jeg tager det fulde ansvar

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Bestyrelsesformand i Vendsyssel FF, Jacob Andersen, erkender, at pilen peger på ledelsen efter nedrykningen fra Superligaen. Han står dog ved de beslutninger, han har truffet.

Af Sylvester Guldberg Røn

Søndag stod det klart, at Vendsyssel må forlade Superligaen efter kun en enkelt sæson i Danmarks bedste fodboldrække. Det sker efter, at vendelboerne blev slået af Lyngby BK over to kampe. Forud for nedrykningen har der dog været kaos i det nordjydske.   

Inden de to altafgørende kampe mod Lyngby blev trænerduoen med Jens Berthel Askou og Mike Tullberg nemlig fyret, og det har blandt andet fået anføreren til at stille spørgsmålstegn ved ledelsens beslutninger. Bestyrelsesformand Jacob Andersen tager dog det fulde ansvar. 

- Der har været gode og mindre gode ting. Det kan være, at jeg kan svare bedre på det om en uge. Nu skal vi se alt igennem. Man kan sige, at der er alt fra trænerstab til spillere. 

- Men pilen peger jo kun én vej, og det er på os. Jeg tager det fulde ansvar for det, som er sket. Vi har taget mange gode beslutninger, men vi har også taget nogle, der var mindre kloge. Det er bare ikke alting, som man er herre over, siger Jacob Andersen til Nordjyske.

Dermed står det klart, at Vejle og Vendsyssel tager turen tilbage i den næstbedste række. Her skal der kun findes en enkelt oprykker til næste sæson.

Superliga

Mere Superliga

Fokus