• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Vendsyssel henter ny direktør i AaB og gør Mogens Krogh sportslig ansvarlig

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Lars Glinvad skifter AaB ud med Vendsyssel FF og bliver ny administrerende direktør i Superliga-klubben. Den post bestred Mogens Krogh før, og han bliver nu sportsdirektør.

Af Anders Dehn

Forleden sagde Lars Glinvad sin stilling som salgschef i AaB op, og i dag er han så blevet præsenteret i en anden nordjysk Superliga-klub. Glinvad skal være administrerende direktør i Vendsyssel FF, fortæller klubben i en pressemeddelelse.

Glinvad havde været salgschef i AaB siden 2014, men træder altså et trin op af organisationsstigen i landets nordligste Superliga-klub. Her afløser han Mogens Krogh, der tidligere var administrerende direktør og fremover skal være sportsdirektør.

- Mogens Krogh har det seneste år med stor dygtighed blandt andet opbygget en relativ ny spillertrup og en helt ny sportslig organisation – og på trods af det – alligevel været med til at sikre os oprykning til Superligaen, siger bestyrelsesformand Jacob Andersen.

- Som ny Superliga-klub må vi også erkende, at såfremt vi stadig ønsker at rykke os på sportslige plan, så kræver det en sportsdirektør, som kan koncentrere sig om det sportslige 100 % – og som ikke skal bruge tid på det administrative og andre arbejdsopgaver.

Nu kan Mogens Krogh altså koncentrere sig fuldt ud om de sportslige forhold, mens Lars Glinvad får til opgave at skaffe flere sponsorer og ikke mindst deres penge til Vendsyssel.

- Lars’ primære opgave bliver at bidrage til at øge vores sponsorindtægter, skabe mere værdi for vores sponsorer og ligeledes øge totaloplevelsen af at gå til Superliga-fodbold på Bredbånd Nord Arena, siger formand Jacob Andersen.

---------------------------

Se SønderjyskE - AaB og Brøndby IF - AC Horsens på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Brøndby IF - AC Horsens

Efter sejre i de første to runder i Superligaen venter nu en helt anden type modstander for Brøndby IF - kan klubben gøre det til alle gode gange tre?

Optakt: AGF - OB

Der venter et traditionsrigt opgør søndag eftermiddag. Kan OB gøre op med sin dårlige AGF-statistik?