Vendsyssel sejrede i Brøndby efter sent straffe

Sander Fischer scorede på straffespark i overtiden, da Vendsyssel vandt med 2-3 på Brøndby Stadion.

Johan Larsson spillede sin sidste kamp for Brøndby, da klubben fra Vestegnen hjemme tabte med 2-3 til Vendsyssel i årets sidste kamp. Sander Fischer scorede på straffespark dybt inde i overtiden.

Brøndby var utroligt farlige på standardsituationer, hvor både indirekte frispark og hjørnespark var en evig kilde til uro i Vendsyssel-feltet.

Efter en halv times spil var Mikael Uhre tæt på at nå frem til bolden tæt inde under mål efter et hjørnespark, og ti minutter senere var det Paulus Arajuuri, der var tæt på efter et frispark langt ude fra.

Kort inden pausen kom Brøndby dog i front. Igen lykkedes hjemmeholdet med at fastholde presset efter en høj bold i feltet, og denne gang endte bolden for fødderne af Uffe Bech, der kunne skovle bolden over stregen til en føring til Brøndby. Dermed kunne Brøndby gå til pause med en 1-0 føring

Føringen holdt dog ikke længe ind i anden halvleg. Vendsyssel viste fine takter og bolden endte ved Alexander Juel Andersen på kanten af feltet. Han smækkede et indlæg ind i boksen, hvor Emmanuel Ogude på fornem vis steg til vejrs og passerede Marvin Schwäbe med et kraftfuldt hovedstød.

Blot få minutter senere, skulle Brøndby dog komme tilbage i front. En lang høj bold blev slået op i Vendsyssel-feltet. Her fik Simon Tibbling lov til at tage bolden ned med brystet, og herefter lagde han på flot vis under Nicolai Flø og ind i nettet.

Vendsyssel var dog ikke færdige, for godt ti minutter senere fik de udlignet. Bolden endte igen ved Alexander Juel Andersen, der igen slog bolden ind i Brøndby-feltet. Her fandt han Moses Opondo, der med en flot flugter udlignede til 2-2.

Kort tid efter udligningen var Brøndby tæt på at komme i front på ny. Et gennemspillet kontraangreb fra Brøndbys side endte med, at Uffe Bech var alene med Nicolai Flø i Vendsyssel-målet. Flø kom godt ud af målet, og Bechs lob over Flø tog overliggeren, inden bolden blev clearet.

Brøndby pressede på til sidst, men det var Vendsyssel, der skulle tage alle tre point. Besar Halimi begik straffespark i overtiden, og Sander Fischer var sikkerheden selv fra de elleve meter. Dermed tog gæsterne en 2-3 sejr. Det betyder at Brøndby overvintrer tredjepladsen, mens Vendsyssel kravler op på 12. pladsen.