Vendsyssel snupper sejr over OB i Superliga-debut

Det blev til en sejr på 3-2 over OB i Vendsyssels første Superliga-kamp i et opgør, der bød på masser af drama.

Vendsyssel fik en fremragende begyndelse på deres første Superliga-sæson, da de i den første kamp fik en sejr på 3-2 over OB, hvor der særligt var fart over feltet i kampens afslutning.

Som kampen forløb sig var det ellers OB, der havde førertrøjen på i de første 15 minutter, hvor man godt kunne se, at det var en oprykker mod et etableret Superliga-mandskab, men derefter fik nordjyderne bidt sig ind i kampen mundfuld for mundfuld.

Alligevel var det dog OB, der havde den største chance, da Anders K. Jakobsen i to omgange havde muligheden for at sende OB i front, men det lykkedes ikke for ham at få bolden i nettet.

Samme spiller havde også en god mulighed kort efter pausen, hvorefter han 'headede' til bolden med skulderen, hvorefter den gik over mål.

Når man ikke kender sin besøgelsestid, så kan det godt gå galt, og den havde OB så sandelig svært ved at kende i dag. Det var derimod helt anderledes for oprykkerne, og efter 52 minutter kom Opondo igennem i venstresiden, hvorefter han spillede Czajkowski fri foran mål - og han scorede til 1-0.

Det blev endnu værre for OB bare otte minutter efter, da Søren Henriksen spillede bolden ind i feltet til Jakob Hjorth, der headede bolden i mål til 2-0. Kort efter kunne det hele være lukket, da Vendsyssel slog kontra, men dommeren dømte fejlagtigt offside på spillerne, der alle stod på egen banehalvdel.

I stedet var det OB, der kom tilbage i kampen, da Jeppe Svenningsen efter bare et par minutter på banen lavede straffespark og fik rødt kort. Straffesparket blev omsat af Nicklas Helenius til 1-2 efter 80 minutters spil.

Det var dog bare startskuddet til en mindre målfest i kampens afslutning. For med syv minutter tilbage af den ordinære spilletid fik Opondo sendt bolden i mål til 3-1 efter en hæsblæsende soloaktion.

Der blev dog til mere, da også indskiftede Mathias Jørgensen sørgede for en reducering mere for OB'erne med tre minutter tilbage af den ordinære spilletid. Tilmed hans første Superliga-mål, hvor han fik drejet rundt i feltet efter et cutback.

Mere blev det dog ikke til, og dermed fik Vendsyssel en flyvende start på deres første Superliga-sæson nogensinde.