• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Vendsyssel-træner har stor respekt for Vejle: De er blevet endnu bedre

Vendsyssel-træner har stor respekt for Vejle: De er blevet endnu bedre
Foto: Getty Images

Vendsyssel møder Vejle fredag aften, og her er der tale om et opgør mellem to hold, der kender hinanden særdeles godt fra 1. division.

Af Oliver Okstrøm

Indtil videre har Vendsyssels kampprogram i deres første Superliga-sæson nogensinde budt på en række møder med hold, de sjældent har haft muligheden for at stå overfor. Men fredag aften møder de et hold, som de kender i form af med-oprykkerne fra Vejle.

Dog har Vejle ændret sig siden sidst, hvor sydjyderne stillede op i en 4-4-2-opstilling. Nu benytter de sig af en 3-5-2, og det er Vendsyssels cheftræner Jens Berthel Askou opmærksom på.

Det slår han fast i et interview på Vendyssel FF's officielle hjemmeside.

- Vi skal spille forbi deres første pres. Og så skal vi være endnu skarpere, når vi kommer igennem på den sidste tredjedel. Vi skal prøve at sætte os på kampen, ligesom vi gjorde i perioder mod AaB, hvor vi følte, vi havde momentum. Og så skal vi kunne udnytte de gode perioder, vi har, til mål, lyder det fra Vendsyssel-træneren, der fortsætter:

- Vi skal holde fast i, at vi er blevet mere og mere solide defensivt. Vi skal stadig opsøge chancerne og udnytte dem, når de opstår. Vejle er dygtige til at forsvare, og giver ikke mange chancer væk. Så vi skal være dygtige i vores gennembrud på siderne. Det bliver en svær nød at knække, men vi har fat i mange gode ting, og det håber jeg, vi kan få omsat i morgen, siger Askou.

I det hele taget har Jens Berthel Askou ganske stor respekt for det Vejle-hold, de skal stå overfor, og han mener, at de passer meget godt til Superligaen.

- De får mange af deres kvaliteter sat i scene, og de har nogle virkelig dygtige offensive spillere. Samtidig er deres 8’ere ekstremt bevægelige, og deres defensiv er solid med tre gode stoppere og en god målmand inde bagved. De har et godt og spændende hold. Det havde de også i NordicBet Ligaen – de er bare blevet bedre nu, forklarer han.

Kampen mellem Vendsyssel og Vejle spilles fredag aften klokken 19.00, og den sendes direkte på TV3 Sport.

Superliga

Mere Superliga

Fokus