• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

Vendsyssel vil forlænge med varm angriber

Alhaji Kamara har scoret fire mål på fem kampe i Vendsyssel, men har kontraktudløb til sommer. Klubben vil dog gerne forlænge med ham, fastslår sportsdirektøren.

Af Victor Risager

I midten af februar hentede Vendsyssel FF den 25-angriber Alhaji Kamara fra Sierra Leone, og det har hidtil vist sig at være et stærkt indkøb. Kamara har hidtil spillet fem kampe for Vendsyssel i Superligaen og i fire af de kampe er han kommet på måltavlen. Senest blev han også matchvinder, da Vendsyssel besejrede AaB i weekenden.

Men allerede til sommer kan Kamara være fortid i Vendsyssel. Da han kom til klubben, skrev han nemlig blot under på en kontrakt, der løber indtil sommer, og det skyldes dels, at Vendsyssel ikke er sikre på at spille Superliga-fodbold efter sommerferien. 

Læs også: Bedst og værst: Kamara er ligaens skarpeste angriber

For selvom Vendsyssel gerne vil forlænge samarbejdet med Kamara, vil angriberen kun spille i den nordjyske klub, hvis de spiller i Superligaen, fortæller sportsdirektør Ole Nielsen.  

- Selvfølgelig vil jeg gerne forlænge, men Alhaji Kamara vil kun spille i Vendsyssel, hvis vi er i Superligaen, fortæller sportsdirektør Ole Nielsen til Ekstra Bladet.

En anden årsag til den korte kontrakt var, at da Kamara i 2016 spillede for svenske IFK Norrköping, blev han frarådet at spille fodbold igen som følge af hjerteproblemer. Den sag kan du læse mere om her.

Alhaji Kamara spillede fra 2014 til 2016 i IFK Norrköping, hvorefter han blev afskibet til DC United i USA efter at have fået konstateret hjerteproblemer. Efterfølgende har han også spillet for Al-Taawoun i Saudi-Arabien og Sheriff i Moldova.

Superliga

Mere Superliga

Fokus