Lasse Vibe atter på måltavlen i Brentford-storsejr
2016-01-14 19:18
Foto: tipsbladet.dk

Lasse Vibe har masser af succes i udlandet, og han tilskriver SønderjyskE en stor del af æren.

Lasse Vibe har i en årrække været en af de mest succesfulde danskere i udlandet, og angriberen har også gjort det godt for engelske Brentford, som han skiftede til forud for denne sæson. At Vibe skulle få en succesfuld karriere i udlandet, var der dog ikke mange tegn i sol, måne og stjerner på tidligt i hans karriere.

I AGF troede man ikke på ham, og i 2010 spillede han 2. division for FC Fyn. Det var først, da han skiftede til SønderjyskE i 2012, at tingene for alvor tog fart for den sympatiske forward.

- Da jeg spillede for SønderjyskE, blev jeg for første gang udtaget til landsholdet. Det var fantastisk, for bare syv måneder forinden spillede jeg i den næstbedste række i Danmark, så de syv måneder var et vendepunkt, siger Lasse Vibe til lastwordonsports.com og fortsætter:

- I mine tidlige år af karrieren spillede jeg under trænere, der ikke rigtig troede på mig. De så, jeg kunne score mål, men de troede ikke rigtig på mig, men i SønderjyskE var det første, der blev sagt til mig: ”Han skal spille på førsteholdet. Han er hurtig, og han kan score mål”. Så de tilpassede hele spillestilen omkring mig. Det gav mig et kæmpe selvtillidsboost og vendte min karriere på hovedet.

Lasse Vibe har i denne sæson scoret syv ligamål for Brentford, der aktuelt er nummer 11 i den næstbedste engelske række.

SENESTE NYT...
OP | NED

SUPERLIGA-VIDEO